• Telefon : +36 30 665-5956

Magán és céges rendezvényéhez itt a rugalmas,
profi Catering Szolgáltató csapat

A megszervezett és lebonyolított rendezvény sikere, a vendégek elégedettsége a legfontosabb célunk. Az igazi siker, ha megrendelőnk is igazán vendégként tudja érezni magát a saját rendezvényén.

A rendezvény sikerének alapja az alkalomhoz és rendezvényhez illő első osztályú Catering szolgáltatás biztosítása!

A Catering magyar nyelvhasználatban olyan vendéglátó szolgáltatást jelent, ahol a szolgáltató bármilyen helyszínre kiszállítja és ott a kívánt módon fel is szolgálja az általa elkészített ételsort.

A rendezvény helyszínéül nem csak éttermeket választhatunk, hanem gyakorlatilag bármilyen teret, termet ami alkalmas és optimális az adott rendezvény lebonyolítására.

[slider id=’3197′ name=’Catering’ size=’full’]

A Catering szolgáltatásunk ebben az értelemben szabadságot és kreatív lehetőségeket teremt, mert a minőségi ételt és az ételfogyasztás technikai gasztronómiai feltételeit az adott helyszínre varázsoljuk.

Legfőbb célunk, hogy ez a közös siker létrejöjjön és az Ön bizalmat kiérdemeljük! Ebből következően egy újabb rendezvény szervezésénél az egyetlen alternatíva csak is az Absolute Catering lehet!

Ha Ön a sikeres rendezvényéhez szakmailag maximálisan felkészült, profi, megbízható Catering szolgáltató csapatot keres, akkor

kérjen most ajánlatot!

 

Név (kötelező)

Cégnév

Telefonszám

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kövessen minket…