• Telefon : +36 30 984 7518

Magán és céges rendezvényéhez itt a rugalmas,
profi Catering Szolgáltató csapat

A megszervezett és lebonyolított rendezvény sikere, a vendégek elégedettsége a legfontosabb célunk. Az igazi siker, ha megrendelőnk is igazán vendégként tudja érezni magát a saját rendezvényén.

A rendezvény sikerének alapja az alkalomhoz és rendezvényhez illő első osztályú Catering szolgáltatás biztosítása!

A Catering magyar nyelvhasználatban olyan vendéglátó szolgáltatást jelent, ahol a szolgáltató bármilyen helyszínre kiszállítja és ott a kívánt módon fel is szolgálja az általa elkészített ételsort.

A rendezvény helyszínéül nem csak éttermeket választhatunk, hanem gyakorlatilag bármilyen teret, termet ami alkalmas és optimális az adott rendezvény lebonyolítására.

A Catering szolgáltatásunk ebben az értelemben szabadságot és kreatív lehetőségeket teremt, mert a minőségi ételt és az ételfogyasztás technikai gasztronómiai feltételeit az adott helyszínre varázsoljuk.

Legfőbb célunk, hogy ez a közös siker létrejöjjön és az Ön bizalmat kiérdemeljük! Ebből következően egy újabb rendezvény szervezésénél az egyetlen alternatíva csak is az Absolute Catering lehet!

Catering szolgáltatás Budapest

Catering szolgáltatás Budapest

Ha Ön a sikeres rendezvényéhez szakmailag maximálisan felkészült, profi, megbízható Catering szolgáltató csapatot keres, akkor

kérjen most ajánlatot!

 

Kövessen minket…