• Telefon : +36 30 984 7518

Mi az Absolute Catering elsősorban a megrendelőink által biztosított helyszínen vállaljuk a kitelepülést és catering szolgáltatást. Ha nem rendelkezik rendezvényéhez szükséges hellyel, akkor szívesen segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt.

Budapesten és vonzáskörzetében több tucat rendezvényhelyszín található, mely kisebb-nagyobb befogadóképességgel rendelkezik.
Részletes információért forduljon hozzánk bizalommal!

Aki meglátja az Aranyszarvas Étterem rendezvényhelyszínünket, máris bele szeret és itt akarja az Esküvőt!

Aranyszarvas Étterem

1013 Budapest, Szarvas tér 1.

Álmodja meg esküvőjét, és mi életre keltjük az álmait.

Tegye emlékezetessé élete legfontosabb és legszebb napját. Válasszon a különleges alkalomra különleges helyszínt egy igazán meghitt környezetben, a Budai Várkert Bazár mellett található Aranyszarvas étteremben.

Egyedi alkalomhoz egyedi ajánlat!

Az esküvői rendezvény megvalósítása számunkra is különleges alkalom. Találkozzon velünk, jöjjön el hozzánk, ismerkedjen meg a helyszínnel, a lehetőségekkel. Mondja el kívánságát, és ha meggyőződött arról, hogy jó helyen jár, mi örömmel vállaljuk a csodás nap megvalósítását.

Éttermünk panoráma terasszal van ellátva, mely remek kilátást nyújt a Budai Vár aljában. Hatalmas mérete miatt, vendégeink kényelmesen elférnek, miközben fenséges ételeinket fogyasztják, melyhez gyönyörű tájkép párosul.

Kövessen minket…