• Telefon : +36 30 665-5956

Mi az Absolute Catering elsősorban a megrendelőink által biztosított helyszínen vállaljuk a kitelepülést és catering szolgáltatást. Ha nem rendelkezik rendezvényéhez szükséges hellyel, akkor szívesen segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt.

Budapesten és vonzáskörzetében több tucat rendezvényhelyszín található, mely kisebb-nagyobb befogadóképességgel rendelkezik.
Részletes információért forduljon hozzánk bizalommal!

Saját rendezvényhelyszín
a Budavári Mátyás Étterem és Rendezvényterem

1014 Budapest, Hess András tér 4.

Éttermünk a Budai Vár közepén, a Mátyás templom szomszédságában, a Hilton Szállodával szemben található, szemben – a névadó – Domonkos-rendi kolostor tornyának oldalfalán elhelyezett Mátyás szoborral. Üzletünk, éttermünk kétszintes, így több helyszínen szolgálja vendégeink igényeit.

A földszinten található az ún. Freskó terem, az udvari különterem, a télikert, a hozzá kapcsolódó hangulatos terasszal. Az emeleten az önkiszolgáló étterem, illetve a Hess András rendezvényterem várja a látogatókat. Éttermünk könnyedén megközelíthető, hiszen a Bécsi Kapunál vagy a Várfok utca – Lovas utca kereszteződésénél található parkolóhelytől mindössze pár száz métert kell csak az ódon hangulatú falak között sétálni, hogy elérjük a Budavári Mátyás éttermet.

Előre szervezett program esetén pedig a behajtási engedély megoldható.
Rendezvénytermünk befogadó képessége 50 és 300 fő a rendezvény jellegétől függően.
Kiválóan alkalmas esküvőkre, Buda patinás várnegyedében.

Kövessen minket…