• Telefon : +36 30 984 7518

Számunkra a gasztronómia egyet jelent a hivatástudattal!

Szokták mondani: „Az a bor, amit nem szívesen fogyasztunk, az főzésre is alkalmatlan”.
Így vagyunk ezzel mi is! Mindent az alapoktól.

Beszállítóink közül egyre kiemelkedőbb, a-mezőgazdaságban fontos szerepet vállaló- őstermelők részvétele. Az otthon, azaz nem ipari körülmények között megtermelt zöldségek, gyümölcsök azok, amelyekkel szeretünk dolgozni.

[slider id=’3097′ name=’Gaszronómia 01′ size=’full’]

Konyhai csapatunk folyamatosan követi a nemzetközi trendeket, és szigorú minőséget garantál minden egyes rendezvényre. Menüsorainkat rendszeresen frissítjük, gyakran próbálunk ki új ételeket, amelyek méltóan képviselnek bennünket, és Önt is, céges, vagy privát rendezvényén.

 

Konyhák, ízek, élmények!

Gasztronómia és étkezési szokások az elmúlt évtizedben nagyon sokat változtak.

A rohanó élet ,a munkaidőben gyorsan elfogyasztott ételek, az étkezésre szánt minimális idő, amely késztette többek között a „ street food ” irányvonal erősödését.

Az eddig utcasarkon árult hamburger, és hot-dog mellett, egy arzenálnyi ételt felvonultató multikulturális, telepakolt kosár, amelyből mindenki szeret csemegézni.
Szépsége az egyszerűsége.

[slider id=’3100′ name=’Gaszronómia 02′ size=’full’]

 

Ugyancsak hasonló értéket képvisel a „bistro” stílus.

Kevés ember teheti meg azt, hogy munkaidőben beüljön egy kellemes ebédre. Ha mégis, akkor ugyancsak az idő a legnagyobb hiány. Ebben az irányzatban, a könnyedebb ételek azok, amelyek pár perc alatt elkészíthetőek, és fogyaszthatóak. Ez a bistro!

Azt gondoljuk, hogy rendezvényeinket látványelemekkel tarkítva, chef-ünk jelenlétével gazdagítva igazán hozzájárulhatunk a vendégek elégedettségéhez, amelyre még hosszú idő után is visszaemlékeznek.

[slider id=’3108′ name=’Gaszronómia 03′ size=’full’]

Jelentsen bárkinek is bármit a mai gasztronómia, mi szívesen állunk kihívások elé, és ötleteinkkel szívesen segítjük, színesítjük a kívánt rendezvényt.

Kövessen minket…