A díszétkezés a legelegánsabb fogadásforma
A szakma csúcsának, kiteljesedéseként is emlegetik, ahol minden kényelem adott, és az asztalnál felszolgált 3-7 fogás, valamint az ételekhez aprólékosan válogatott borsor képezi az igazi feledhetetlen kulináris estét.
Igazi kuriózum. Nagyon elegáns, de kötöttebb, mint az állófogadás.
A vendégek 10 fős körasztaloknál foglalnak helyet, gyakran meghatározott ültetési rend szerint. A díszterítés szemet gyönyörködtető, az alkalomhoz illő terítékkel, virágdísszel, ültetőkártyával és menükártyával.
Minden asztalhoz, delegált felszolgáló tartozik, aki gondoskodik a páratlan szervizről.
A díszétkezés tehát egy protokolláris rendezvénytípus. amely lehet ebéd, de jellemzőbb a vacsora.
Az ételsor szervírozását megszakíthatják pohárköszöntők , beszédek illetve a vendégek szórakoztatására szervezett rövidebb műsorok.
A helyszín kiválasztásánál igen fontos szempont a helyiség mérete és hogy az alkalomhoz méltó legyen.
Ha Ön a sikeres rendezvényéhez szakmailag maximálisan felkészült, profi, megbízható Catering szolgáltató csapatot keres, akkor