• Telefon : +36 30 984 7518
12Már
2018
0

Céges családi napok kellékei!

Azaz hogyan főzzünk ki valami jót, ami maradandó élményt nyújt a cég dolgozói és családjaik számára?

A hosszú hideg tél után hamarosan beköszönt a jó idő. Mi cateringesek is nagyon várjuk ezt, mert a négy fal között töltöttük az elmúlt hosszú hónapokat a rendezvényekkel együtt. De hamarosan egy újabb időszak következik. Eljön az „outdoor”, vagy a külső, szabadtéri rendezvények időszaka, amely igen nagy színt és változatosságot hoz. Nincs jobb életérzés, mint a természet lágy ölén, egy helyszínen enni, inni, szórakozni, játszani, napozni, zenét hallgatni, versenyezni, csapatot építeni, sörözni, beszélgetni, ugráló várazni, kötelet húzni. Szerintem tíz oldal nem lenne elég, ha mindent felsorolnék, ami most per pillanat eszembe jut. Pont ez a lényeg, hogy össze lehet válogatni az igények szerint a megfelelő programcsomagot. Ehhez nyújtunk segítséget.

 

Van is egy ajánlatunk három fő hozzávalóval:

Helyszín: Pál-völgyi-barlang kőfejtője

Az impozáns sziklafalakkal övezett, parkosított kőfejtő udvar évek óta kedvelt helyszíne nagyobb szabadtéri rendezvényeknek. Céges és családi sportnapok, esküvők, születésnapok, komolyzenei koncertek, csapatépítő tréningek méltó helyszíne a kis színpaddal is ellátott, természetvédelmi oltalom alatt álló bányaudvar.


A több mint 4000 m2-es füvesített terület befogadóképessége 600 fő, de bizonyos megkötések mellett akár 1000 – 1500 fő fogadására is alkalmassá tehető.
Maga a bányaudvar egy lankásabb úton, vagy pedig lépcsőn keresztül közelíthető meg. Tekintve, hogy mindkét bejárat könnyen ellenőrizhető, lezárható, a területen bonyodalmak nélkül rendezhetőek zártkörű rendezvények is. A helyszín rendelkezik egy fix épített sátorral, mely 200 m2 és dobogózott (további sátorépítésre van lehetőség)


Kell ennél több?
Városközponthoz közel, jó parkolással, hatalmas zöldfelületen egy szuper helyszín, amelyet a természet alakított ki nekünk. A programokat, az étel-italszolgáltatást pedig együtt alakítjuk, hogy maradandó élmény legyen a vendégeknek.

 

Catering:

Ha a helyszínünk megvan, akkor kell egy jó parti szerviz csapat. Na, ezek lennénk mi. A teljesség igénye nélkül személyre, cégre, igényekre szabva a megrendelővel együtt találjuk ki, hogy mi az a menüsor, amely a rendezvényhez illik.

Ilyenkor bistro, streefood jellegű, könnyed, de mégis ízletes ételeket kreálunk a helyszínen, ahol gyermekek és a felnőttek egyaránt találnak finomságokat. Ha főzőverseny keretében dőlne el, hogy ki legyen a hónap dolgozója, csapata, akkor az is lehetséges.

 

Programok:

Szabadtéri rendezvények szerves részei a programok, játékok, amelyek közel hozzák a munkatársakat és családjaikat a munkahelyen kívül is. Ehhez kapcsolódóan nyújt segítséget partnercégünk az infiniteam. Az infiniteam indoor és outdoor programok nagymestere. Játékok, szabadtéri programok, kiegészítő fakultatív lehetőségek. Az infiniteam-nél nincs lehetetlen. Programok tárháza áll rendelkezésre. Csak győzzön válogatni.

    

Ha ez a három hozzávaló megvan, akkor mi összegyúrjuk, és a legtöbbet hozzuk ki belőle!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget.

Kérjen ajánlatot!

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólás