• Telefon : +36 30 984 7518
11aug
2016
0
pulled pork babrbecue - Absolute Catering

Mitől is lesz szuper és emlékezetes egy esküvői rendezvény?

Az ifjú pár életében az Esküvő egy olyan megismételhetetlen esemény, ahol a család minden fontos tagja a barátok és ismerősök együtt ünnepelnek. A legfontosabb célunk, hogy felejthetetlen élmény legyen az esküvő minden pillanata!

Nagyon igyekszünk, minden apró dologra odafigyelünk és ötletelünk. Egy ilyen apróságnak tűnő étellel kedveskedtünk a legutóbb szervezett esküvőn, ami nagy siker volt és segített emlékezetessé tenni ezt az ünnepet.

„Szia Gábor!

Köszönöm szépen. Nagyon jó volt minden, tényleg imádták a „pulled pork-ot”.
Az Edinával előre eltervezett munkabeosztásunk szerint én egy picit korábban tértem nyugovóra 🙂
Köszönjük még egyszer Szuperek vagytok!
Ajánlunk titeket!

Üdv
Balázs”

Mindez Chef-ünk ajánlásával:

Nagyon jól esnek a dicsérő szavak nekünk, jelezvén, hogy valóban van értelme annak, amit csinálunk. Egy Amerika kedvelő házasulandó párnak állítottunk össze egy amerikai menüsort, amiben a fő attrakció a „pulled pork babrbecue” szendvics volt, amerikai cole-slaw káposztával.

pulled pork babrbecue - Absolute Catering

Ez egy nagyon közkedvelt étel a tengerentúlon és elkészítése is igen egyszerű.
Az eredeti recept alapján meleg füstölőben, azaz BBQ füstölőben kellene, hogy készüljön, de ez sajnos még az USA-ban sincs mindenkinek, nemhogy Magyarországon. Megfelel a sima kemence vagy a háztartási sütő is. Helyezzük a sertés lapockát egyben az agyagtálunkba. Öntsük le barbecue szósszal, almaecettel és a csirke húslevessel. Keverjünk hozzá barna cukrot, sárga mustárt, Worcestershire szószt, chili port, hagymát, fokhagymát, és friss kakukkfűvel szórjuk meg. Fedjük le és süssük, 6-8 órán keresztül alacsony hőfokon. Akkor van kész, ha az egész húst egy villával szálaira tudjuk szedni. Utóízesítése egyéni ízlés szerint. Tálalása vajas szezámos buciban történik. (lásd. kép)

Hogy hangzik? Írd meg nekünk, hogy ízlett!

Jó étvágyat!

Az „Absolute Catering” konyhai csapata

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólás

Kövessen minket…