• Telefon : +36 30 984 7518
23Sze
2017
0
év végi céges parti

Év végi céges partik, rendezvények időszaka

Már a bőrünkön érezhetjük hűvösebb idő beálltával, hogy közelebb vagyunk az év végéhez, mint közepéhez.

 

Év végi céges parti

Az év végén a karácsony előtti pár hétben jellemző, hogy a cégek összehívják megbecsült dolgozóikat, ügyfeleiket és a sikeres évet értékelve, búcsúztatva egy vacsora, vagy céges parti alkalmával megköszönjék az egész éves kemény munkát és együttműködést. Ehhez elengedhetetlen egy magas színvonalat képviselő Catering cég. Legyen a céges parti, ünnepi esemény egy bérelt helyszínen vagy a cég telephelyén, irodájában, a színvonalas Catering csapat. Egy ilyen rendezvényt optimálisan már nyár végén kezdenek szervezni a cégek, hisz tudva levő, hogy a legjobb rendezvényhelyszínek idő előtt elkelnek.

 

Az év végi céges parti szervezését mikor és hogyan kezdjük el?

Számos esetben a rendezvény időszak előtt, csupán pár héttel kezdenek felébredni egyes cégek. Gyorsan keressenek valami megoldást, még abban az esetben is, amikor már évek óta megrendezésre kerül a szokásos céges karácsonyi rendezvény. Érdemes már most októberben hozzálátni a szervezéshez, hogy kikerekedjen ez a nagyszerű rendezvény!
Dolgozókat, munkatársakat invitáló karácsonyi céges parti programjához olyan elemek kapcsolódnak általában, amelyek a pihenést, szórakozást szolgálják és a csapatszellemet tovább erősítik. Itt fontos a vidámság a jó hangulat, ahol a dolgozók egymás közötti kapcsolata erősödhet, növekedhet az egymás iránti bizalom és lojalitás.

Hasonló partikon, ahol inkább az ügyfélkapcsolatokat szeretnék előtérbe helyezni, ott olyan szórakoztató elemek jöhetnek szóba, amely valamilyen előadó művész közreműködésével marad emlékezetes. Természetesen mindezek mellé a legfontosabb az étel és italszolgáltatás magas fokon való jelenléte, hisz egy jól sikerült rendezvényen valljuk meg, az étel és ital a domináns.

No, de lássuk részletesebben, hogy mitől lesz jó a céges buli!

 

Milyen év végi céges partit szervezzünk?

Amikor már döntöttünk, hogy lesz év végi céges parti, akkor választani kell még, hogy Mikulás-partit vagy karácsonyi, évzáró, netán évnyitó rendezvényt szervezünk. A január mellett szól, hogy decemberben már kevés a jó helyszín. A fellépők alig érnek rá (mindkettőben tudunk segíteni), és az árak is borsosabbak. Decemberben, karácsony és szilveszter tájékán azonban aktuálisabb és hangulatosabb is egy ilyen céges buli.

 

Kiket hívjunk meg?

A cégvezetésnek már az elején érdemes dönteni arról, hogy belsős bulit szervez, ami ajándék a dolgozóknak, kollégáknak, kötetlen vidám együttlét, vagy ügyfélpartit tart, amely egy elegánsabb, visszafogottabb rendezvény. Az ügyfélpartin köszönetet mondhatnak az üzleti partnereknek az egész éves közös munkáért, ami egyben előkészíti a következő évi együttműködést. A két rendezvénytípus akár ötvözhető is. Ebben az esetben figyelni kell az esemény jellegére. Ha túlságosan laza a légkör, az ügyfeleknek hiányozhat a figyelem, az a keret, amely mederben tartja a programot.

 

Mi legyen az év végi céges parti programja?

Minden cégnek van a saját stílusa, kultúrája. A dolgozókról is nagyjából tudható, hogy mi „jön be” nekik. A karácsony miatt nem kell feltétlenül gospelt hallgatni a csapatnak, ha ők egyébként a rock- vagy diszkózenét szeretik. Év végén még mindig reneszánszukat élik a beöltözős témapartik. Az itt készült fotókkal utólag a kollégák kitapétázhatják az egész irodát.

Tehát száz szónak is egy a vége! Az év végi céges parti egy nagyon összetett és szervezési szempontból is nagy kihívást jelentő feladat. A rendezvény menüjében természetesen előkerülnek a karácsonyi ételek, italok. A beigli, a puncsok, forralt bor, karácsonyi sütemények stb.

Ha segítségre van szüksége, akkor hívjon minket bizalommal a karácsonyi parti szervezése kapcsán. Kollégáink ingyen és térítésmentesen segítenek a céges rendezvények helyszín és menü összeállításban, ajánlatkészítésben. Évtizedes tapasztalattal és több száz sikeres rendezvény lebonyolítása áll mögöttünk.

Kapcsolat >>

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólás